DigiD security

Overheden en bedrijven die een overheidstaak uitvoeren, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen of zorgverzekeraars, werken steeds vaker met DigiD. Vanuit de overheid is een audit traject verplicht gesteld om hiervan gebruik te mogen maken. Dit traject bestaat uit een audit waarin een geregistreerd RE-auditor controleert of uw processen aan de juiste normen voldoen, en een extern kwetsbaarhedenonderzoek op uw systemen.

Om het gehele audit traject voor onze klanten te kunnen verzorgen werken wij samen met RE-auditors. Doordat wij op een zeer gestructureerde manier werken kunt je ieder jaar eenvoudig aan de eisen voldoen. Zoals je van ons mag verwachten blijven wij op de hoogte van ontwikkelingen en veranderende normen en nemen wij je zoveel mogelijk werk uit handen.

Voor echt veilige systemen is het belangrijk dat niet alleen aan de DigiD normen wordt voldaan, maar dat de algehele beveiliging op orde is. Het kwetsbaarhedenonderzoek dat wij uitvoeren als onderdeel van de audit, gaat dan ook verder dan alleen de normen die voor de DigiD audit worden gesteld. Wij onderzoeken over de gehele breedte van uw systemen of er mogelijk zwakke plekken zijn die door een aanvaller misbruikt zouden kunnen worden. Hierdoor is het onderzoek zeer volledig en worden zoveel mogelijk kwetsbaarheden geïdentificeerd.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw systeem? Wil je meer te weten komen over technische specificaties of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Sales Managers vertellen je graag meer.

Bel +31(0)88 733 13 37 of stuur een mail naar sales@computest.nl.