Detachering: Onze expertise in jouw organisatie.

Wil je je flexibele schil uitbreiden of heb je tijdelijk behoefte aan een externe specialist, dan heeft Computest de ideale oplossing. We detacheren regelmatig strategische en technische testspecialisten. Stuk voor stuk ervaren Computest-medewerkers met een bewezen staat van dienst en sterke communicatieve vaardigheden. Samen met jou kiezen we degene die het beste past bij de opdracht en je organisatie. Daarna zorgen wij ervoor dat onze specialisten moeiteloos instromen en bieden we tijdens de complete opdracht begeleiding en ondersteuning waar nodig.

De grootste in technisch testen

Met ruim 90 medewerkers is Computest een van de grootste specialisten op het gebied van technisch testen. Van performancetesters, testautomatiseerders en (technische) functionele testers tot strategische adviseurs en testuitvoerders. We leiden ze zelf op en weten precies welke kwaliteiten ze hebben. De specialisten zijn technisch zeer sterk en spreken de taal van je organisatie. Ze denken actief mee, delen hun kennis en bieden ondersteuning bij complexe vraagstukken.

Kwaliteit gegarandeerd

Computest selecteert al grondig bij de poort en neemt alleen de beste specialisten aan. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, detacheren we alleen onze eigen experts. We kijken wie er binnen ons eigen team beschikbaar is en verdiepen ons ook in je organisatie om er zeker van te zijn dat straks de juiste persoon op de juiste plek zit. Op basis van je bedrijfscultuur en team en de gewenste kennis en kunde kiezen we de beste match.

Na plaatsing houdt Computest altijd een vinger aan de pols. We begeleiden de specialisten intensief en nemen regelmatig contact met je op om hun inzet en onze dienstverlening te evalueren. Zo stemmen we verwachtingen beter af, voorkomen we problemen en kunnen we bijsturen als het nodig is.

Meer informatie

Ben je op zoek naar extra capaciteit of specifieke kennis? Neem contact op als je meer informatie wilt ontvangen over onze detacheringsdiensten. Bel 088 7331337 of stuur een mail naar detachering@computest.nl.

Ian Breedveld
IanĀ Breedveld
Sales Manager