Joerek van Gaalen, CTO Computest, is uitgenodigd om in de avond een presentatie te geven over een vrij nieuw concept genaamd Performance Assurance. Het is als begrip afgeleid van het begrip Quality Assurance, maar dan concentreert het zich op het performance aspect van een applicatie. Performance Assurance is een totaalconcept dat je grip geeft op performance gedurende de application lifecycle. Alle mogelijke en nodige activiteiten van performance assurance worden benoemd. Wat doe je in welke fase, op welk niveau en in welke omgeving. Performancetesten op de traditionele manier is niet meer voldoende om volledig grip op performance te houden. Net als bij functioneel testen zou er eerder, vaker, risk based en waar mogelijk geautomatiseerd getest moeten worden.

Het najaarsevenenement van Testnet is op donderdag 30 oktober 2014 in het NBC gebouw in Nieuwegein. Ieder jaar komen er gemiddeld 500 tot 600 bezoekers op het evenement af om kennis te delen over de ontwikkelingen, innovaties, processen en technieken op gebied van testen. Dit jaar is het thema: Hoe verbeter ik mijn prestatie – persoonlijk, proces, performance?”  

Naast de presentatie van Joerek zijn er nog vele andere presentaties die interessant voor je kunnen zijn. Bijvoorbeeld: ‘De PRA is dood, Leve de PRA’ en ‘Frontend Performance meting als aanvulling’.

We ontmoeten je graag op het Najaarsevent op 30 oktober om 20:30 in zaal 14!

Aanmelden voor Najaarsevent of lid worden van Testnet?

Aanmelden is mogelijk vanaf ongeveer twee weken tevoren.De toegang voor leden is gratis, niet leden betalen 50 euro. Dit gaat door middel van een eenmalige machtiging. Ter plekke lid worden kan ook: 42,50 vanaf 1 juli 2014. ‪http://bit.ly/UIuCHg