Partners Computest

Computest is performance-specialist. We focussen ons op waar we goed in zijn en werken op andere gebieden samen met onze partners.

Technologie partners

Computest werkt testtool-onafhankelijk. Voor de testen die we bij klanten uitvoeren, gebruiken we de beste beschikbare tools.
Dat kan open source tooling zijn of de tooling van onze partners. We geven trainingen, implementeren, richten de tools in en voeren uiteraard testen uit.

Solution partners

We werken actief samen met onze solution partners op het gebied van software ontwikkeling, beveiliging of hosting. Zo leveren we diensten die elkaar aanvullen. We delen ons partnernetwerk met onze klanten om de kwaliteit van software en achterliggende systemen zo veel mogelijk te verbeteren.

Consultancy partners

We bedienen de klanten van onze consultancy partners op het gebied van testautomatisering en performancetesten. We schrijven samen in op aanbestedingen, detacheren onze specialisten, bieden performance-advies en voeren performance-onderzoeken uit.

Onze partners hebben hun sporen verdiend in hun specialisme en hanteren dezelfde standaarden als het om kwaliteit en resultaat gaat. Daarom bevelen we ze graag aan en werken we intensief samen!

Technologie partners

Neotys

Neotys is leverancier van Neotys Neoload performancetesttooling. Met Neotys Neoload worden performancetesten realistisch uitgevoerd op web en mobiele toepassingen. Op eenvoudige wijze kunnen de prestaties en betrouwbaarheid van uw applicaties beoordeeld worden en eventuele bottlenecks achterhaald.

Computest heeft veel kennis van -en ervaring met de tooling Neotys Neoload. Vanwege de goede prijs- kwaliteit verhouding worden de meeste van onze performancetestentrajecten met Neoload uitgevoerd. Onze specialisten zijn Neotys Neoload gecertificeerd. Als dé partner van Neotys in Nederland kunt u bij ons terecht voor:

  • meer informatie over de tool
  • de implementatie en inrichting van Neotys Neoload
  • uitvoeren performancetesten
  • officiële training Neotys Neoload met certificaat.
Micro Focus

Met de Silk Performer Technologie van Micro Focus kunnen organisaties een gemengde bezoekersbelasting simuleren vanaf verschillende apparaten, protocollen en browsers over een langere periode. Door te simuleren kunnen bepaalde elementen die niet naar behoren presteren worden opgespoord en uit het systeem worden gefilterd.

Onze specialisten hebben veel ervaring met Microfocus en kennen elk aspect van de dienst. Performance-onderzoeken op het gebied van Citrix en SAP voeren we meestal uit met de tooling Silk Performer. Consultants van Computest zijn Silk Performer-gecertificeerd. Als partner van Microfocus kun je bij ons terecht voor:

  • meer informatie over de tool
  • de implementatie en inrichting van Silk Performer
  • uitvoeren performancetesten
Tricentis

Tricentis is leveranciers van de TOSCA testsuite. TOSCA is een vrij revolutionaire ontwikkeling op het gebied van functionele testautomatisering, gekenmerkt doordat er geen testscripts meer ontwikkeld en gegenereerd worden.

Computest heeft veel kennis van en ervaring met TOSCA van Tricentis. Consultants zijn gecertificeerd om deze tooling te implementeren en ermee te werken. TOSCA maakt testautomatisering toegankelijk voor mensen zonder technische achtergrond en brengt handmatig en geautomatiseerd testen samen. Als partner van Tricentis kun je bij ons terecht voor:

  • meer informatie
  • implementatie en inrichting van TOSCA
  • uitvoeren van geautomatiseerde functionele testen

Solution partners

Q42

Q42 maakt software voor het web, mobile, en het Internet of Things. Onze 55 nerds programmeren vanuit Den Haag en Amsterdam samen met bijvoorbeeld Google, Philips, het Rijksmuseum en de Nederlandse Staatsloterij.

Q42 staat voor kwaliteit en transparantie. Ze bouwen software en adviseren hun klanten om performancetesten door Computest te laten uitvoeren. We stellen de prestaties van hun software objectief vast. Tijdens het performance-onderzoek werken ze actief mee en voeren performance-verbeteringen meteen door als dat mogelijk is. Zo zorgen we er samen voor dat de software optimaal functioneert.

Sentia

Sentia is een IT-beheerorganisatie die gespecialiseerd is in het inrichten, beheren en optimaliseren van bedrijfskritische IT-platformen. Met een onafhankelijke blik op technologie en infrastructuur gecombineerd met 24/7 beheer positioneert Sentia zich als outsourcingpartner van nieuwe technologieën voor multinationals tot MKB. Sentia bedient haar klanten vanuit vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Sentia is gespitst op een goede performance van de systemen die zij beheren. Zij maken gebruik van Performr, de Application Performance Monitoring Suite van Computest. Zo hebben zij 24/7 inzicht in de ervaring die hun klanten hebben op de systemen die zij beheren. Objectief en transparant tonen zij hun klanten of de systemen volgens de SLA’s presteren. ‘Geen discussie over wat of iets traag is, Sentia voorkomt performance issues en reageert direct op eventuele storingen of vertragingen.

Redhotminute

Redhotminute bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt websites, apps en e-commerce platformen. Van strategie en online marketing tot managed hosting, in platformen als Sitecore, Umbraco, OutSystems en Xamarin.

We voeren niet uit, maar werken intensief samen met klanten als de Efteling, Landal GreenParks, Kia, Van Gansewinkel en Van der Valk Exclusief. Zij hebben een werkplek bij ons op kantoor. Samen bekijken we continu hoe het nog beter kan. Door gebruik te maken van elkaars kracht ontstaan immers de beste resultaten.

Consultancy partners

Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke dienstverlener op het gebied van consulting, solutions en ICT in de Benelux. Zij richten zich op bedrijven en organisaties in de financiële dienstverlening, overheid, zorg en industrie.

Ordina en Computest schrijven samen in op aanbestedingen en RFP’s. Ordina biedt de brede dienstverlening die gevraagd wordt, Computest is de subcontractor die specialistische performancediensten aanbiedt. Samen hebben we projecten uitgevoerd voor onder andere DICTU, ICTU en Inspectie van het Onderwijs. Daarnaast detacheert Computest testautomatiseerders aan Ordina om bij hun opdrachtgevers in te zetten.

Bartosz ICT

Bartosz is een toonaangevende en betrouwbare dienstverlener op het gebied van testen, testmanagement en projectmanagement.

Bartosz is onze partner op gebied van (funtioneel) testmanagement. Ze hebben ruim 100 kwaliteits- en servicegerichte professionals in dienst en een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Als aanvulling op hun dienstverlening voeren we performancetestrajecten voor ze uit en detacheren we onze testconsultants via hen.