Ja, ik heb interesse in de whitepapers!

In welke whitepapers heb je interesse?

Securityrisico's in DevOps automationDe meest voorkomende performance-issues bij CDN-implementatiesHet belang van performancetesten in de cloudPrivacy-vriendelijk testen? Geen probleem!8 securityrisico's op kantoor die een hacker kan misbruiken

In ruil voor deze whitepapers willen we graag weten wie je bent. We hopen je in de toekomst op de hoogte te mogen houden van relevante informatie over onze diensten!

Ik ontvang in de toekomst updates van Computest over relevante ontwikkelingen op het gebied van security, performance en functionality.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens, in ons privacy statement lees je daar meer over.

Hoe veilig is jouw IT-infrastructuur? En is de user experience voor de gebruikers van je webapplicatie optimaal? Wanneer onze specialisten tegen interessante topics aanlopen op het gebied van security, performance of functionality, vragen wij ze hier een paper over te schrijven. Doe er je voordeel mee!

8 securityrisico's op kantoor die een hacker kan misbruiken

Wat zijn nou de dingen die een hacker misbruikt, maar waar de systeembeheerder niet aan denkt? In dit whitepaper geven we een inkijkje in dit arsenaal.

  • Security

De meest voorkomende performance-issues bij CDN-implementaties

In dit whitepaper lees je welke performance-issues we in de praktijk het meest tegenkomen bij (grote) CDN-implementaties én hoe je deze voorkomt.

  • Performance

Securityrisico's in DevOps automation

Elke nieuwe technologie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. In deze paper zetten we de grootste security-gerelateerde uitdagingen uiteen die wij ervaren bij het automatiseren van onze eigen infrastructuur.

  • Security

Het belang van performancetesten in de cloud

Bedrijven die hun IT-infrastructuur verplaatsen naar de cloud voeren minder vaak performancetesten uit. Toch is het enorm belangrijk om de prestaties van applicaties in de cloud te testen.

  • Performance

Privacy-vriendelijk testen? Geen punt!

Testen met persoonsgegevens, mag dit nu wel of dit niet? In dit whitepaper kijken we naar mogelijkheden en beperkingen.

  • Performance
  • Functionality