Door de overname van Pine Digital Security eind 2015 hebben wij ons portfolio uitgebreid. Met onze dienstverlening nemen wij nu ook al je zorgen uit handen als het gaat om de beveiliging van jouw systemen. Jouw digitale veiligheid en privacy hebben bij ons de hoogste prioriteit en zijn in betrouwbare handen.

Security Testen

Om je systemen en data te beschermen tegen een aanval vanaf het internet, is het belangrijk dat deze geen kwetsbaarheden bevatten die misbruikt kunnen worden door kwaadwillenden. Wij vinden het belangrijk dat wij je echt verder helpen als wij een security onderzoek uitvoeren. Daarom hanteren wij een werkwijze die erop gericht is de risico’s zo goed mogelijk te doorgronden zodat we jouw security vraagstuk optimaal kunnen beantwoorden. Wij denken met je mee en werken altijd toe naar het verbeteren van de veiligheid van de systemen en het verbreden van de security kennis bij onze klanten.

Diverse Specialismen

Verschillende security projecten zoals onder meer pentesten, vulnerability assessments, code audits en reviews, worden doorlopend door ons uitgevoerd. Onze security specialisten hebben veel ervaring met het onderzoeken van verschillende systemen zoals (web)applicaties, mobiele apps en API’s, maar ook met bijvoorbeeld VoIP en Ipv6 omgevingen. Om de kennis te blijven verbreden, worden op regelmatige basis trainingen en workshops gevolgd. Door de uitgebreide kennis en ervaring die bij ons aanwezig is komen klanten graag naar ons toe wanneer zij een complex security vraagstuk hebben.

Use case AFAS

Meer weten?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw systeem? Wil je meer te weten komen over technische specificaties of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Sales Managers vertellen je graag meer.

Bel +31(0)88 733 13 37 of stuur een mail naar sales@computest.nl.