Om het bewustzijn en de kennis omtrent digitale beveiliging te vergroten, verzorgen wij regelmatig diverse trainingen. Hierbij gebruiken wij onze ervaring en praktijkvoorbeelden om de deelnemers op een interactieve manier meer te leren over security. De trainingen kunnen volledig worden afgestemd op het (technische) kennisniveau van de doelgroep.

Een aantal voorbeelden van trainingen die wij regelmatig geven:

“Hacker Mindset”

In een “hacker mindset” sessie geeft de security specialist van Computest jouw medewerkers een kijkje in de gedachten van een aanvaller. Wat voor gegevens wil hij buitmaken en waarom? En hoe creatief is hij in het vinden van mogelijkheden om dit doel te bereiken? In deze interactieve training zal de security specialist stap voor stap deze vragen samen met de deelnemers beantwoorden. Dit zal hij doen op een aansprekende manier die ook voor niet-techneuten te volgen is. Deze training wordt ondersteund met verschillende voorbeelden uit de praktijk.

“Secure Development Training”

Een training op hoger technisch niveau is de secure development training waarin verschillende principes worden uitgelegd voor het veilig ontwikkelen van systemen. Onderdeel van deze training is ook een gedeelte “live hacking”. Hierbij probeert de security specialist op een interactieve manier samen met de deelnemers in te breken in een fictieve web-applicatie. Hierbij wordt duidelijk hoe de verschillende kwetsbaarheden die eerder behandeld zijn in de training in de praktijk kunnen worden misbruikt.

Dankzij de brede kennis die wij in huis hebben kunnen wij trainingen verzorgen voor allerlei doelgroepen en tot op een zeer hoog (technisch) niveau. Ook kan er toegespitst worden op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld mobiele apps. Het is dus altijd mogelijk om een passende (maatwerk) training te organiseren.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw systeem? Wil je meer te weten komen over technische specificaties of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Sales Managers vertellen je graag meer.

Bel +31(0)88 733 13 37 of stuur een mail naar sales@computest.nl.